Polityka prywatności

  1. Informacje nie są w żaden sposób zbierane automatycznie, jedynym wyjątkiem są pliki cookies i informacje w nich zawarte.
  2. Pliki cookies czyli tak zwane „ciasteczka” stanowią dane informatyczne, które są przesyłane a następnie gromadzone w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies najczęściej zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas jaki będą przechowywane na urządzeniu końcowym oraz swój unikalny numer. 
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest stronaMMA & PERFORMANCE.
  4. Pliki cookies pochodzące ze strony www.mma-performance.com są wykorzystywane do:
    a)      utrzymywania sesji, tak aby użytkownik nie musiał logować się na stronę serwisu za każdym razem kiedy ją odwiedza, chyba że zostanie wylogowany przy poprzedniej wizycie;
    b)      dostosowanie treści newsletera w taki sposób aby jak najlepiej trafił w gusta użytkownika
    d)      dostosowania zawartości newslettera do preferencji Użytkownika. 
  5. Bardzo często przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie plików cookie w urządzeniu końcowym. Opcja ta może zostać zmieniona w taki sposób aby blokować automatyczna obsługę plików cookie lub informować o każdorazowym zapisywaniu ich w urządzeniu. Opcje te można znaleźć w ustawieniach przeglądarki internetowej.
  6. Sklep informuje użytkowników iż po zablokowaniu możliwości przechowywania plików cookie, niektóre funkcjonalności mogą przestać działać prawidłowo.
  7. Administratorem Twoich danych jestAlan Langer MMA & PERFORMANCE z siedzibą w Katowicka 30B, 41-600 Świętochłowice, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem NIP: 634-27-19-909, REGON: 362623396. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: langermma@gmail.com Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście pod adresem ul.Katowicka 30B, 41-600 Świętochłowice.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:
– wykonania umowy kupna-sprzedaży bądź usługi – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, aż do czasu zakończenia umowy,
– marketingu bezpośredniego – do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu,
– finansowo-księgowych – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego,
– obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń – do czasu wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego,
– prowadzenia procesów reklamacyjnych.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze ul.Katowicka 30B, 41-600 Świętochłowice lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: langermma@gmail.com. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez Alan Langer MMA & PERFORMANCE w ramach zawieranych z Tobą umów.